N/A

N/A
Oferte
N/A
Oferte

N/A

N/A
1 color(s) available
Frame N/A, Lenses N/A
13,900.00 ALL 6,900.00 ALL 50%

Detajet e produktit

 • gender:

  Woman

 • Frame Material:

  N/A

 • Frame Color:

  N/A

 • Shape:

  N/A

 • Lens Color:

  N/A

 • Sku:

  SO12828

 • UPC:

  N/A

 • Lens Technology:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Matjet e kornizave tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së thjerrëzave dhe urës.Këtë informacion mund ta gjeni për çdo palë syze: ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni kornizën më të rehatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( N/A )

Bridge width (N/A )

frame frontale

Lens height ( N/A )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
N/A N/A N/A N/A N/A

frame tre quarti

Temple width ( N/A )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

N/A

N/A

6,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidhni dyqanin:

  ×