Miu Miu

0MU 07YS
Oferte
Miu Miu
Oferte

Miu Miu

0MU 07YS
2 Kolore
Korniza Black, Lentet Grey
53,900.00 ALL 37,900.00 ALL -30%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Woman

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  Black

 • Forma:

  Rectangle

 • Ngjyra e lenteve:

  Grey

 • Sku:

  SD23747

 • UPC:

  8056597884105

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 53 )

Bridge width (18 )

frame frontale

Lens height ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0MU 07YS 53 18 135

frame tre quarti

Temple width ( 135 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Miu Miu

0MU 07YS

37,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×