24 Dyqane
  Transporti falas për porositë mbi 10000 lekë
  Kthime te sigurta

VERSACE Lek 29900

VERSACE 4307 GB1 87 58 Lek 20900

Rezervo ne dyqan Bli tani Bli me keste

sasia
BLI TANI
Product: VERSACE 4307 GB1 87 58
Brand: VERSACE
Model: 0VE4307
Category: Syze dielli
Gender: Man
Shape: Square
Lens size: 58
Lens color: Grey
Bridge: 17
Temple: 145
Temple color: Black
Temple material: Metal
Frame color: Black
Lens material: Plastic
Lens properties: Standard
Lens style: Uniform
Collection: 2016
Type: Full Rim
Frame material: Acetate
ID: SD10269

Versace dallohet për nga forca e tij e karakterit, përdorimi novator i materialeve të reja dhe stili i ndryshëm e i papritur i frymëzimit dhe performancës. Koleksioni i syzeve Versace është një linjë e dizajnuar me nje elegancë dalluese, të disponueshme në modele unisex për ata që vendosin të shprehin forcën, besimin dhe uniken përmes një stili personal të guximshëm dhe të veçantë.