24 Dyqane
  Transporti falas për porositë mbi 10000 lekë
  Kthime te sigurta

VERSACE Lek 32900

VERSACE 4292 GB1 8G 57 Lek 25900

Out of stock

Rezervo ne dyqan Bli tani Bli me keste

sasia
BLI TANI
Product: VERSACE 4292 GB1 8G 57
Brand: VERSACE
Model: 0VE4292
Category: Syze dielli
Gender: Woman
Lens size: 57
Lens color: Grey
Bridge: 17
Temple: 140
Shape: Phantos
Temple color: Black
Temple material: Metal
Frame color: Black
Lens material: Plastic
Lens style: Gradient
Lens properties: Standard
Type: Full Rim
Frame material: Acetate
Collection: 2011
ID: SD09388

Versace dallohet për nga forca e tij e karakterit, përdorimi novator i materialeve të reja dhe stili i ndryshëm e i papritur i frymëzimit dhe performancës. Koleksioni i syzeve Versace është një linjë e dizajnuar me nje elegancë dalluese, të disponueshme në modele unisex për ata që vendosin të shprehin forcën, besimin dhe uniken përmes një stili personal të guximshëm dhe të veçantë.