• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040419

VERSACE

3990020% off

31900 Leke

sasia
BLI TANI
Product: Versace 2193 142887 56
Brand: VERSACE
Model: 0VE2193
Category: Syze dielli
Gender: Man
ID: SD14466

Versace dallohet për nga forca e tij e karakterit, përdorimi novator i materialeve të reja dhe stili i ndryshëm e i papritur i frymëzimit dhe performancës. Koleksioni i syzeve Versace është një linjë e dizajnuar me nje elegancë dalluese, të disponueshme në modele unisex për ata që vendosin të shprehin forcën, besimin dhe uniken përmes një stili personal të guximshëm dhe të veçantë.

my cart