• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040602

VERSACE

2590020% off

20900 Leke

sasia
BLI TANI
Product: Versace 1248 1052 54
Brand: VERSACE
Model: 0VE1248B
Category: Syze optike
Gender: Woman
Lens size: 54
Lens color: Demo
Frame material: Metal
Temple: 140
Bridge: 16
Shape: Oval
Frame color: Gold
Lens material: Demo
Lens style: Demo
Lens properties: Demo
Collection: 2019
Temple material: Metal
Temple color: Gold
Type: Rimless
ID: SO15680

Versace dallohet për nga forca e tij e karakterit, përdorimi novator i materialeve të reja dhe stili i ndryshëm e i papritur i frymëzimit dhe performancës. Koleksioni i syzeve Versace është një linjë e dizajnuar me nje elegancë dalluese, të disponueshme në modele unisex për ata që vendosin të shprehin forcën, besimin dhe uniken përmes një stili personal të guximshëm dhe të veçantë.

my cart