24 Dyqane
  Transporti falas për porositë mbi 10000 lekë
  Kthime te sigurta

PERSOL Lek 31900

Persol 3059S 95/31 54 Lek 25900

Out of stock

Rezervo ne dyqan Bli tani Bli me keste

sasia
BLI TANI
Product: Persol 3059S 95/31 54
Brand: PERSOL
Model: 0PO3059S
Category: Syze dielli
Gender: Man
ID: SD10705

E ideuar dhe e punuar në Itali, Persol - nga italishtja "per il sole” që do të thotë "për diellin" - është një markë e famshme për përshtatjen e saj të patëmetë dhe qartësinë e jashtëzakonshme. Tempujt e patentuar të markës Meflecto ofrojnë një përshtatje të sigurt, ndërsa lentet e diellit të mbrojtura me kristal sigurojnë mbrojtje me vizion pa shtrembërim. Me një karakter të markës që mund të përshkruhet më së miri si një stil klasik, ekskluziv, elegant dhe unik, Persol vazhdon të shkojë përtej tendencave.