24 Dyqane
  Transporti falas për porositë mbi 10000 lekë
  Kthime te sigurta

PERSOL Lek 24900

Persol 3007VM 24 52 Lek 19900

Out of stock

Rezervo ne dyqan Bli tani Bli me keste

sasia
BLI TANI
Product: Persol 3007VM 24 52
Brand: PERSOL
Model: 0PO3007VM
Category: Syze optike
Gender: Man
ID: SO15051

E ideuar dhe e punuar në Itali, Persol - nga italishtja "per il sole” që do të thotë "për diellin" - është një markë e famshme për përshtatjen e saj të patëmetë dhe qartësinë e jashtëzakonshme. Tempujt e patentuar të markës Meflecto ofrojnë një përshtatje të sigurt, ndërsa lentet e diellit të mbrojtura me kristal sigurojnë mbrojtje me vizion pa shtrembërim. Me një karakter të markës që mund të përshkruhet më së miri si një stil klasik, ekskluziv, elegant dhe unik, Persol vazhdon të shkojë përtej tendencave.

Teknologjia e xhamave

Lentet Antirefleks


TEKNOLOGJIA ANTI-REFLEKTUESE
Anti-shkëlqim verbues përdoret për të eleminuar pasqyrimet e bezdisshme që krijohen në lente për shkak të rrezeve të dritës nga burimet e dritës, duke i bërë ato veçanërisht të përshtatshme për ngasjen e natës dhe në të gjitha situatat e dritës së ulët.

ANTI-REFLEKTIV PREMIUM

Veshje premium anti-reflektuese përfshin një shtresë që thjeshton dhe shpejton pastrimin e lenteve, duke ndihmuar në largimin e ujit, pluhurit dhe yndyrës. Përveç kësaj, të gjitha lentet janë të pajisura me një trajtim forcimi dhe duke filluar nga indeksi 1.53, ato gjithashtu përfshijnë 100% mbrojtje UV.

Lentet Blue Control


Lentet Blue Control jane lentet me teknologjine me te larte te filtrimit per mbrojtjen e shikimit nga paisjet digjitale. Keto lente jane te ndryshme nga lente Blue Block te cilat bllokojne driten blu, fale teknologjise se avancuar keto lente filtrojne driten blu dhe lejojne te hyje vetem drita blu e cila eshte e mire per shikimin.

Lentet progresive


Fale teknologjise se lenteve progresive nuk eshte me nevoja qe te mbani dy pale syze optike (afer, larg). Të gjitha lentet tona progresive janë prodhuar me teknologji dixhitale dhe të optimizuara për të siguruar një shikim të përsosur duke zvogëluar shtrembërimet dhe duke rritur fushat e shikimit.

Lentet transitions


TEKNOLOGJIA ANTI-REFLEKTUESE
Anti-shkëlqim verbues përdoret për të eleminuar pasqyrimet e bezdisshme që krijohen në lente për shkak të rrezeve të dritës nga burimet e dritës, duke i bërë ato veçanërisht të përshtatshme për ngasjen e natës dhe në të gjitha situatat e dritës së ulët.

ANTI-REFLEKTIV PREMIUM

Veshje premium anti-reflektuese përfshin një shtresë që thjeshton dhe shpejton pastrimin e lenteve, duke ndihmuar në largimin e ujit, pluhurit dhe yndyrës. Përveç kësaj, të gjitha lentet janë të pajisura me një trajtim forcimi dhe duke filluar nga indeksi 1.53, ato gjithashtu përfshijnë 100% mbrojtje UV.