• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040419

GUCCI

3190020% off

25900 Leke

sasia
BLI TANI
Product: Gucci 0001 002 52
Brand: GUCCI
Model: GG0001
Category: Syze dielli
Gender: Man
ID: SD12643

Marka Gucci përfaqëson perfeksionin e luksit. Moderne dhe seksi, është një markë ekskluzive që pasqyron një mënyrë jetese elegante. Koleksioni i syzeve të tyre përdor vetëm materialet me cilësinë më të lartë dhe ofron forma dalluese të pasura me ikona historike që manifestojnë Shtëpinë e Guccit.

my cart