• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040419

BOLON

1590030% off

11900 Leke

sasia
BLI TANI
Product: Bolon 7012 B30
Brand: BOLON
Model: 0BL7012
Category: Syze dielli
Gender: Woman
ID: SD14093

Duke dominuar industrinë e syzeve me stil dhe prestigj të pakrahasueshëm, Bolon Eyewear u krijua me një qëllim: të përqafojë dhe festojë thelbin e vetë-shprehjes.

my cart