• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040419

RAY BAN

2690020% off

21900 Leke

sasia
BLI TANI
Product: Ray Ban 1972 9150B1 54
Brand: RAY BAN
Model: 0RB1972
Category: Syze dielli
Gender: Unisex
Shape: Octagon
Lens size: 54
Bridge size: 19
Stili: FUR
Temple length: 145
Lens color: Grey
Front material: Metal
ID: SD17611

Nga L.A. në Saint Tropez dhe nga Soho në Tokio, Ray-Ban është marka më e preferuar e syzeve të diellit nga individë të ndryshem në të gjithë botën. Vendosja e standardit për përsosmëri, Ray-Ban kombinon në mënyrë të vazhdueshme një stil të shkëlqyeshëm me cilësi, performancë dhe komoditet të jashtëzakonshëm.

my cart