Products in cart

Total 0 Leke

Checkout

Transporti ne Shqiperi dhe Kosove kushton 300 Leke

Ju garantojme qe do te merrni cmimin me te mire - Keni gjetur cmim me te mire?
Ne do tju bejme nje oferte akoma dhe me te mire!

Karta Max Optika

Karta e klientit Max Optika eshte nje program shperblimi nga Max Optika i cili ju mundeson 20% ulje ne te gjitha syzet si dhe vizitat okulistike falas. Kete karte mund ta gjeni ne cdo dyqan te rrjetit Max Optika.

Karta e Studentit

Ne mbeshtetje te Bashkise se Tiranes, Max Optika mirepret te gjithe Studentet e pajisur me Karten e Studentore. Te gjithe studentet do te perfitojne viziten okulistike falas, 30% ulje ne syzet optike si dhe 20% ulje ne syzet e diellit ne cdo dyqan te rrjetit Max Optika.

Karta Extra

Te gjithe klientet e pajisur me karten Extra do te perfitojne 5% ulje ne skeletet optike si dhe ne syzet e diellit. Gjithashtu ju mund te zgjidhni te bleni nje produkt me piket e grumbulluara ne Karten Extra.