Vogue

0VO4002S
Vogue

Vogue

0VO4002S
1 color(s) available
Frame MATTE BROWN, Lenses BROWN GRADIENT
14,900.00 ALL 11,900.00 ALL 20%

Detajet e produktit

 • gender:

  Woman

 • Frame Material:

  Metal

 • Frame Color:

  MATTE BROWN

 • Shape:

  PILLOW

 • Lens Color:

  BROWN GRADIENT

 • Sku:

  SD10786

 • UPC:

  8053672537666

 • Lens Technology:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Matjet e kornizave tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së thjerrëzave dhe urës.Këtë informacion mund ta gjeni për çdo palë syze: ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni kornizën më të rehatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 55 )

Bridge width (18 )

frame frontale

Lens height ( 44.9 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VO4002S 55 18 135 44.9

frame tre quarti

Temple width ( 135 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Vogue

0VO4002S

11,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidhni dyqanin:

  ×