Versace

0VE4307
Versace

Versace

0VE4307
1 Kolor
Korniza BLACK/GOLD, Lentet GREY
29,900.00 ALL 23,900.00 ALL -20%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  BLACK/GOLD

 • Forma:

  SQUARE

 • Ngjyra e lenteve:

  GREY

 • Sku:

  SD10269

 • UPC:

  8053672469950

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 58 )

Bridge width (17 )

frame frontale

Lens height ( 43.4 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE4307 58 17 145 43.4

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE4307

23,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×