Versace

0VE4296
Versace

Versace

0VE4296
1 color(s) available
Frame BLACK, Lenses DARK GREY
29,900.00 ALL 23,900.00 ALL 20%

Detajet e produktit

 • gender:

  Man

 • Frame Material:

  Acetate

 • Frame Color:

  BLACK

 • Shape:

  SQUARE

 • Lens Color:

  DARK GREY

 • Sku:

  SD10394

 • UPC:

  8053672400106

 • Lens Technology:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Matjet e kornizave tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së thjerrëzave dhe urës.Këtë informacion mund ta gjeni për çdo palë syze: ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni kornizën më të rehatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 59 )

Bridge width (16 )

frame frontale

Lens height ( 44.1 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE4296 59 16 145 44.1

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE4296

23,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidhni dyqanin:

  ×