Versace

0VE1218
Oferte
Versace
Oferte

Versace

0VE1218
1 Kolor
Korniza BLACK, Lentet DEMO LENS
22,900.00 ALL 15,900.00 ALL -31%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Woman

 • Materiali:

  Metal

 • Kolori:

  BLACK

 • Forma:

  IRREGULAR

 • Ngjyra e lenteve:

  DEMO LENS

 • Sku:

  SO07226

 • UPC:

  8053672139136

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 53 )

Bridge width (17 )

frame frontale

Lens height ( 38.7 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE1218 53 17 140 38.7

frame tre quarti

Temple width ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE1218

15,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×