Ray Ban

0RB3548N
Ray Ban

Ray Ban

0RB3548N
8 color(s) available
Frame ARISTA, Lenses G-15 GREEN
29,900.00 ALL 26,900.00 ALL 10%

Detajet e produktit

 • gender:

  Unisex

 • Frame Material:

  Metal

 • Frame Color:

  ARISTA

 • Shape:

  IRREGULAR

 • Lens Color:

  G-15 GREEN

 • Sku:

  SD16922

 • UPC:

  8056597142496

 • Lens Technology:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Matjet e kornizave tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së thjerrëzave dhe urës.Këtë informacion mund ta gjeni për çdo palë syze: ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni kornizën më të rehatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 51 )

Bridge width (21 )

frame frontale

Lens height ( 44.7 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0RB3548N 51 21 145 44.7

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Ray Ban

0RB3548N

26,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidhni dyqanin:

  ×