Ray Ban

0RB3530
Ray Ban

Ray Ban

0RB3530
3 color(s) available
Frame BROWN ON BLUE, Lenses BROWN GRADIENT DARK BROWN
22,900.00 ALL 20,900.00 ALL 9%

Detajet e produktit

 • gender:

  Man

 • Frame Material:

  Metal

 • Frame Color:

  BROWN ON BLUE

 • Shape:

  SQUARE

 • Lens Color:

  BROWN GRADIENT DARK BROWN

 • Sku:

  SD08744

 • UPC:

  8053672453478

 • Lens Technology:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Matjet e kornizave tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së thjerrëzave dhe urës.Këtë informacion mund ta gjeni për çdo palë syze: ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni kornizën më të rehatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 58 )

Bridge width (17 )

frame frontale

Lens height ( 44.5 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0RB3530 58 17 140 44.5

frame tre quarti

Temple width ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Ray Ban

0RB3530

20,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidhni dyqanin:

  ×