Persol

0PO3059S
Persol

Persol

0PO3059S
1 Kolor
Korniza BLACK, Lentet GREEN
31,900.00 ALL 25,900.00 ALL -19%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  BLACK

 • Forma:

  SQUARE

 • Ngjyra e lenteve:

  GREEN

 • Sku:

  SD10705

 • UPC:

  8053672128826

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 54 )

Bridge width (18 )

frame frontale

Lens height ( 41.9 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0PO3059S 54 18 145 41.9

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Persol

0PO3059S

25,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×