Persol

0PO3007VM
Persol

Persol

0PO3007VM
1 Kolor
Korniza HAVANA, Lentet DEMO LENS
24,900.00 ALL 19,900.00 ALL -20%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  HAVANA

 • Forma:

  SQUARE

 • Ngjyra e lenteve:

  DEMO LENS

 • Sku:

  SO15051

 • UPC:

  8056597057462

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 52 )

Bridge width (19 )

frame frontale

Lens height ( 43.6 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0PO3007VM 52 19 145 43.6

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Persol

0PO3007VM

19,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×