Emporio Armani

0EA4115
Oferte
Emporio Armani
Oferte

Emporio Armani

0EA4115
3 Kolore
Korniza MATTE & SHINY BLACK, Lentet CLEAR
25,900.00 ALL 17,900.00 ALL -31%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Injected

 • Kolori:

  MATTE & SHINY BLACK

 • Forma:

  RECTANGLE

 • Ngjyra e lenteve:

  CLEAR

 • Sku:

  SD16835

 • UPC:

  8056597112604

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 54 )

Bridge width (18 )

frame frontale

Lens height ( 41.4 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0EA4115 54 18 145 41.4

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Emporio Armani

0EA4115

17,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×