Emporio Armani

0EA1041
Emporio Armani

Emporio Armani

0EA1041
4 color(s) available
Frame ALUMINIUM, Lenses DEMO LENS

Permasa

53 55
21,900.00 ALL 19,900.00 ALL 9%

Detajet e produktit

 • gender:

  Man

 • Frame Material:

  Metal

 • Frame Color:

  ALUMINIUM

 • Shape:

  RECTANGLE

 • Lens Color:

  DEMO LENS

 • Sku:

  SO08814

 • UPC:

  8053672468113

 • Lens Technology:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Matjet e kornizave tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së thjerrëzave dhe urës.Këtë informacion mund ta gjeni për çdo palë syze: ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni kornizën më të rehatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 55 )

Bridge width (17 )

frame frontale

Lens height ( 32.6 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0EA1041 55 17 140 32.6

frame tre quarti

Temple width ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Emporio Armani

0EA1041

19,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidhni dyqanin:

  ×