Dolce & Gabbana

0DG3258
Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

0DG3258
4 color(s) available
Frame PINK GOLD, Lenses DEMO LENS
27,900.00 ALL 21,900.00 ALL 22%

Detajet e produktit

 • gender:

  Woman

 • Frame Material:

  Acetate

 • Frame Color:

  PINK GOLD

 • Shape:

  BUTTERFLY

 • Lens Color:

  DEMO LENS

 • Sku:

  SO11913

 • UPC:

  8053672622560

 • Lens Technology:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Matjet e kornizave tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së thjerrëzave dhe urës.Këtë informacion mund ta gjeni për çdo palë syze: ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni kornizën më të rehatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 54 )

Bridge width (17 )

frame frontale

Lens height ( 40.9 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0DG3258 54 17 140 40.9

frame tre quarti

Temple width ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Dolce & Gabbana

0DG3258

21,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidhni dyqanin:

  ×