N/A

N/A
Oferte
N/A
Oferte

N/A

N/A
1 Kolor
Korniza N/A, Lentet N/A
36,900.00 ALL 25,900.00 ALL -30%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  N/A

 • Kolori:

  N/A

 • Forma:

  N/A

 • Ngjyra e lenteve:

  N/A

 • Sku:

  SD15669

 • UPC:

  N/A

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( N/A )

Bridge width (N/A )

frame frontale

Lens height ( N/A )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
N/A N/A N/A N/A N/A

frame tre quarti

Temple width ( N/A )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

N/A

N/A

25,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×