Burberry

0BE4216
Burberry

Burberry

0BE4216
1 color(s) available
Frame BLACK, Lenses GREY GRADIENT
31,900.00 ALL 25,900.00 ALL 19%

Detajet e produktit

 • gender:

  Woman

 • Frame Material:

  Acetate

 • Frame Color:

  BLACK

 • Shape:

  CAT EYE

 • Lens Color:

  GREY GRADIENT

 • Sku:

  SD10677

 • UPC:

  8053672556858

 • Lens Technology:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Matjet e kornizave tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së thjerrëzave dhe urës.Këtë informacion mund ta gjeni për çdo palë syze: ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni kornizën më të rehatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 57 )

Bridge width (16 )

frame frontale

Lens height ( 46.4 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0BE4216 57 16 140 46.4

frame tre quarti

Temple width ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Burberry

0BE4216

25,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidhni dyqanin:

  ×