Burberry

0BE2205
Oferte
Burberry
Oferte

Burberry

0BE2205
1 color(s) available
Frame BLACK, Lenses DEMO LENS
23,900.00 ALL 11,900.00 ALL 50%

Detajet e produktit

 • gender:

  Woman

 • Frame Material:

  Acetate

 • Frame Color:

  BLACK

 • Shape:

  SQUARE

 • Lens Color:

  DEMO LENS

 • Sku:

  SO08288

 • UPC:

  8053672417753

 • Lens Technology:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Matjet e kornizave tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së thjerrëzave dhe urës.Këtë informacion mund ta gjeni për çdo palë syze: ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni kornizën më të rehatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 52 )

Bridge width (17 )

frame frontale

Lens height ( 40.2 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0BE2205 52 17 145 40.2

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Burberry

0BE2205

11,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidhni dyqanin:

  ×