Versace

0VE3298B
Versace

Versace

0VE3298B
3 Kolore
Korniza TRANSPARENT PINK, Lentet DEMO LENS
25,900.00 ALL 22,900.00 ALL -12%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Woman

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  TRANSPARENT PINK

 • Forma:

  PHANTOS

 • Ngjyra e lenteve:

  DEMO LENS

 • Sku:

  SO18912

 • UPC:

  8056597385268

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 55 )

Bridge width (17 )

frame frontale

Lens height ( 45.2 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE3298B 55 17 140 45.2

frame tre quarti

Temple width ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE3298B

22,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×