Prada

PS 04XS
Prada

Prada

PS 04XS
1 Kolor
Korniza Black, Lentet Grey
34,900.00 ALL 30,900.00 ALL -11%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  Black

 • Forma:

  Square

 • Ngjyra e lenteve:

  Grey

 • Sku:

  SD22666

 • UPC:

  8056597443234

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 54 )

Bridge width (18 )

frame frontale

Lens height ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
PS 04XS 54 18 145

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Prada

PS 04XS

30,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×