Armani Exchange

0AX2036S
Armani Exchange

Armani Exchange

0AX2036S
1 Kolor
Korniza Gunmetal, Lentet Green
19,900.00 ALL 17,900.00 ALL -10%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Metal

 • Kolori:

  Gunmetal

 • Forma:

  Pillow

 • Ngjyra e lenteve:

  Green

 • Sku:

  SD22649

 • UPC:

  8056597293990

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 56 )

Bridge width (19 )

frame frontale

Lens height ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0AX2036S 56 19 145

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Armani Exchange

0AX2036S

17,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×