Vogue

0VO5440S
Oferte
Vogue
Oferte

Vogue

0VO5440S
4 Kolore
Korniza DARK GREEN, Lentet DARK GREEN
14,900.00 ALL 9,900.00 ALL -34%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Woman

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  DARK GREEN

 • Forma:

  PILLOW

 • Ngjyra e lenteve:

  DARK GREEN

 • Sku:

  SD21820

 • UPC:

  8056597681162

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 52 )

Bridge width (17 )

frame frontale

Lens height ( 31.8 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VO5440S 52 17 135 31.8

frame tre quarti

Temple width ( 135 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Vogue

0VO5440S

9,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×