Prada

0PR 17WS
Oferte
Prada
Oferte

Prada

0PR 17WS
5 Kolore
Korniza BLACK, Lentet DARK GREY
43,900.00 ALL 30,900.00 ALL -30%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Woman

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  BLACK

 • Forma:

  RECTANGLE

 • Ngjyra e lenteve:

  DARK GREY

 • Sku:

  SD20625

 • UPC:

  N/A

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 49 )

Bridge width (20 )

frame frontale

Lens height ( 35.5 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0PR 17WS 49 20 145 35.5

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Prada

0PR 17WS

30,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×