• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040419

Syze Optike Vogue

Zgjidh nga shumëllojshmëria e skeleteve Vogue dhe në kombinim me xhamat antirefleks i përfitoni për vetëm 12.900 L.

Oferta e vlefshme për skeletet e markës Vogue në kombinim me xhamat antirefleks.
Garancia 1 vjeçare e vlefshme për xhamat.

Rezervo Vizitën Okulistike
Shfaqur 1-12 nga 288 rezultate

my cart