Products in cart

Total 0 Leke

Checkout

Transporti ne Shqiperi dhe Kosove kushton 300 Leke

Ju garantojme qe do te merrni cmimin me te mire - Keni gjetur cmim me te mire?
Ne do tju bejme nje oferte akoma dhe me te mire!

Oferta e dedikuar femijeve Max Kids - Garanci e pakufizuar


Max Kids eshte me shume se nje oferte. Max Kids eshte nje garanci e dedikur per femijet, shpesh here e quajtur nga prinderit dhe kasko pasi ofron garanci te plote per xhamat e femijeve tuaj. U gervishten, u thyen apo humben nuk ka rendesi, femijet do te marrin xhama te rinj falas. Per cdo blerje ju do te pajiseni me karten e garancise me te cilen perfitoni garanci te plote mbi xhamat.

Rezervo viziten okulistike