Products in cart

Total 0 Leke

Checkout

Transporti ne Shqiperi dhe Kosove kushton 300 Leke

Ju garantojme qe do te merrni cmimin me te mire - Keni gjetur cmim me te mire?
Ne do tju bejme nje oferte akoma dhe me te mire!

Max Optika rrjeti me i madh i optikave ne Shqiperi dhe Kosove

Max Optika QTU

Mobile: +355 69 400 0607

Addresa: Autostrada Tirane-Durres Km6, Qendra Tregtare Univers

Max Optika Shallvare

Mobile: +355 69 708 3762

Addresa: Rruga Ibrahim Rugova, perball kompleksit Taiwan, Tirane

Max Optika 21 Dhjetori

Mobile: +355 68 909 2405

Addresa: Rruga Muhamet Gjollesha Tirane

Max Optika Sheshi Willson

Mobile: +355 69 404 5454

Addresa: Rruga Abdyl Frashëri, Tirane


Max Optika Myslym Shyri

Mobile: +355 69 400 0613

Addresa: Rruga Myslym Shyri, Tirane

Max Optika Medrese

Mobile: +355 69 404 5452

Addresa: Rruga e Dibrës, Tirana 1010, Albania

Max Optika Durres

Mobile: +355 69 400 0609

Addresa: Bulevardi Epidamn, Durres

Max Optika Fier

Mobile: +355 69 400 0614

Addresa: Rruga Ramiz Aranitasi, Fier

Max Optika Vlore

Mobile: +355 69 604 8849

Addresa: Bulevardi Ismail Qemali, Vlore

Max Optika Elbasan

Mobile: +355 69 708 7122

Addresa: Rruga Rinia, Elbasan

Max Optika Sarande

Mobile: +355 68 803 4749

Addresa: Rruga Onhezmi, Sarande

Max Optika Lushnje

Mobile: +355 69 404 5700

Addresa: Shetitorja Kongresi i Lushnjes

Max Optika Korce

Mobile: +355 69 609 8866

Addresa:Bulevardi Republika, Korçë

Max Optika Pogradec

Mobile: +355 69 404 5453

Addresa:Rruga Reshit Collaku, Pogradec

Max Optika Ulpiane

Mobile: 069401234567

Addresa: Autostrada Tirane-Durres Km6, Qendra Tregtare Univers

Max Optika Podujeve

Mobile: 069401234567

Addresa: Autostrada Tirane-Durres Km6, Qendra Tregtare Univers

Max Optika Gjakove

Mobile: 069401234567

Addresa: Autostrada Tirane-Durres Km6, Qendra Tregtare Univers

Max Optika Ferizaj

Mobile: 069401234567

Addresa: Autostrada Tirane-Durres Km6, Qendra Tregtare Univers

Max Optika Minimax

Mobile: 069401234567

Addresa: Autostrada Tirane-Durres Km6, Qendra Tregtare Univers

Max Optika Minimax

Mobile: 069401234567

Addresa: Autostrada Tirane-Durres Km6, Qendra Tregtare Univers

Staf i dedikuar per tju ndihmuar ne cdo moment

Albania

  • Email: xh.jakup@maxoptika.al
  • Mobile: 0697678783
  • Chat Support: Klikoni ne butonin e chat per te na shkruajtur


Sipas rregullores se kompanise, ju do te merrni nje pergjigje brenda 24 oreve.
Ne rastet kur agjentet tane nuk jane online, ju lutem shkruani nje numer kontakti ose adrese email.

Kosovo

  • Email: xh.jakup@maxoptika.al
  • Mobile: 0697678783
  • Chat Support: Klikoni ne butonin e chat per te na shkruajtur


Sipas rregullores se kompanise, ju do te merrni nje pergjigje brenda 24 oreve.
Ne rastet kur agjentet tane nuk jane online, ju lutem shkruani nje numer kontakti ose adrese email.